(A)Mr.GreenisfromEngland.Heisagoodteacher.HeteachesEnglishinNo.15JuniorHighSchoolinBeijing.Helikes(喜欢)teachingverymuch.HespeaksEnglishwithhisstudentsinclass.Histelephonenumberis69018812.MynameisWangPeipei,PeipeiismygivennameandWangismyfamilyname.I’mfromHenan.I’m12yearsold.I’mhisstudent.I’minClassFour,GradeSeven.Mr.Greenlikesmeverymuch.Heiskindto(对⋯⋯友好)me.Wearegoodfriends.根据短文内容,选择正确答案。()26.Mr.greenisin____now.A.EnglishB.ChinaC.CanadaD.America()27.WangPeipeiisfrom____.A.HebeiB.FujianC.HenanD.Guizhou()28.____iskindtoPeipei.A.Mr.GreenB.Ms.JonesC.Mr.BrownD.Sally()29.Mr.Greenlikes____verymuch.A.speakingEnglishB.hisstudentsC.hisfriendsD.teaching()30.WangPeipeiisin____.A.ClassThreeB.ClassTwoC.ClassFourD.ClassFive(B)Hello!MynameisJoy.I’magirl.I’meleven.I’minClassEight,GradeSeven.Thisismyfriend,Joan.Sheistwelve.Sheisinahighschool.SheisinClassSeven,GradeEight.MyEnglishteacherisMissWhite,butherEnglishteacherisMissGreen.Look!Who’sthat?Oh,she’smymom.She’saChinese(语文,中文)teacher.根据短文内容,选择正确答案。()31.____isinClassEight,GradeSeven.A.JoanB.JohnC.JoyD.Joe()32.JoanisJoy’s(乔伊的)____.A.teacherB.friendC.student(学生)D.mom()33.Joanis____.A.elevenB.twelveC.thirteenD.fourteen()34.Joy’sEnglishteacheris____.A.MissWhiteB.MissGreenC.Joy’smomD.Joan()35.Joy’smotheris____.A.anEnglishteacherB.afriendC.astudentD.aChineseteacher(C)Ihaveafriend.HisnameisJames.He’sanEnglishboy.Heisthirteenyearsold.Heistall(高的).Hehasaroundface,bigeyesandabignose.Hismouthiswide,buthisearsaresmall.Hishairisshort.根据短文内容,选择正确答案。()26.Jamesismy____.A.studentB.teacherC.friendD.sister()27.Jamesis____.A.12B.13C.14D.15()28.Jamescomesfrom____.A.CanadaB.JapanC.ChinaD.England()29.Jameshas____hair.A.shortB.longC.bigD.small()30.____isJames.A.B.C.D.(D)I’mYangyang.Look!ThisisNo.2HighSchool.MyfriendDongdongisinthisschool.Dongdonghaslonghair,alongneck,asmallmouthandbigeyes.Heisthirteen.HeisinClassTwo,GradeSeven.Heisagoodstudent.Hehastwogoodfriendsinhisschool.TheyareJimandJack.TheyareEnglishboys.Theyaretwins(双胞胎).Theyarefourteen.Theyhavesmallnoses,smalleyes,buttheyareverytall.Jim,JackandDongdongareinthesameclass.Mr.Whiteistheir(他们的)Englishteacher.根据短文内容,判断正(T)误(F)。()31.Dongdonghasbigeyesandshorthair.()32.Jimisfourteenyearsold.()33.Jack’seyesandnosearesmall.()34.JimandJackareinClassTwo,GradeSeven.()35.Mr.WhiteisYangyang’s(阳阳的)Englishteacher.Tomismyclassmate.HeisfromEngland.HelikesChinaverymuch.NowheisinBeijing.Heistall.Hehasaroundfaceandbigblueeyes.Hishairisnotblackbutyellow.Hisnose,mouthandearsarebig.Helikesblue.HeisinablueT-shirtandbluepants.Lookathishand.Hehasatoyinit.Heoftenplaysitafterclass.阅读短文,判断正(T)误(F)。()26.TomisanEnglishboy.()27.Tom’shairandeyesareblue.()28.Theboywithbigeyes,bigears,abignoseandabigmouthisLiuTao.()29.Tomlikestoy.()30.Tom’sfavoritecolorisblue.(E)Lookatthephoto.Thetwogirlshavebigblueeyesandlongbrownhair.Theyareten.Theyareinthesameclass.TheoneinayellowskirtisLily.TheotheroneinanorangeskirtisLucy.Their(她们的)dadisMr.Brown.Heisinabrowncoat.TheirmomisMrs.Brown.Sheisinblackshoes.Bobistheirbrother(哥哥).Heisinabluecap.Heisahighschoolstudent.Look!LucyandLilyareinthegreencarnow.根据短文内容,选择正确答案。()31.WhatdoesLucylooklike?A.Shehasblackeyesandlonghair.B.Shehasshortbrownhair.C.Sheistall.D.Shehasblueeyes.Herha...